Monteur

‘Je hebt iets bereikt en iets aan het draaien gekregen. Zo zorg je er als monteur voor dat mensen ’s morgens een beschuitje aan tafel hebben. Dat geeft voldoening!’

Paul Young is monteur bij Bolletje. Als monteur is hij verantwoordelijk voor het onderhoud aan de lijnen. Zo zorgt hij er met zijn technische kennis voor dat de lijnen optimaal blijven draaien. Wanneer er geen storingen zijn, is Paul voornamelijk bezig met preventief onderhoud.

‘Als er hulp nodig is bij de afdeling productie om bepaalde dingen anders te gaan doen of aan te passen, dan adviseer ik ze op technisch vlak.

Op de fiets naar een storing

De fiets is ontstaan omdat wij bij Bolletje een grote hal achter hebben. De afstand tussen de technische dienst en die hal is nogal groot. Voor een storingsmonteur is het van belang dat je snel bij een storing bent en als je bedenkt dat onze totale bakkerij 40.000 m2 groot is, dan ben je er het snelst op de fiets.

Opleiden en doorgroeien

Wij zijn vorig jaar begonnen met een soort TWI-traject om mensen op te kunnen leiden in het proces. Dat is een heel praktisch gerichte opleiding. Deze opleiding heb ik nu zelf ook gevolgd en nu kan ik dus ook mensen opleiden. Dat is wel heel leuk om te doen.

Doorgroeien is bij Bolletje niet zo’n groot probleem. Als we merken dat mensen een bepaalde richting op willen gaan dan faciliteert Bolletje dat. Enkel met als doel om de medewerkers continu te prikkelen.

Thuisfront ook enthousiast

Bolletje. Wie kent het niet. Als je bijvoorbeeld met je gezin of familie erover hebt en ze weten dat je bij Bolletje werkt, dan zie je altijd wel een glimlach op het gezicht. Zo merk je dat Bolletje iedereen wat zegt!

Techniek vacatures

Soms is het aanpoten!

Onze crackers, beschuiten en andere producten worden op lange lijnen geproduceerd. Ergens in de lijn gaat wel eens iets stuk of loopt niet helemaal goed. Dit moet altijd snel opgelost worden. Daardoor is de werkdruk soms hoog en moeten we op dat moment aanpoten. Dat doen we dan ook graag.