Productie

Van deeg tot beschuit of cracker. Werken aan de productie van Bolletje.

Zo nu en dan raakt een nieuwe medewerker de weg kwijt in onze productie. Dat begrijpen wij best. Onze werkvloer is namelijk 40.000 m2 groot en bevat een stuk of twaalf productielijnen. Dat is veel en dat is groot. Maar de sfeer hier is Twents en gemoedelijk. Dus helpen we je graag op weg.

Wanneer je bij ons komt werken, start je bij een eigen lijn. Wat maken we op deze lijnen? Beschuit, natuurlijk. Maar ook knäckebröd, allerlei soorten crackers, roggebrood, koekjes, pepsels en vergeet natuurlijk de kruidnoten niet. Een lijn bestaat uit deegbewerkingsmachines, machines voor het rijzen en bakken (ovens) en het inpakgedeelte.

Werken bij Bolletje

Bolletje is een dynamisch bedrijf waar regelmatig nieuwe producten worden ontwikkeld. Wil jij je ook verder ontwikkelen, dan kijken we graag hoe we je daarbij kunnen helpen.

Aan het einde van elke maand krijgt iedereen een tasje met Bolletje-producten mee, die mede dankzij jou van perfecte kwaliteit zijn!

Pas jij bij Bolletje? Bekijk dan onze vacatures en reageer snel. Dan doen wij dat ook!

Vacatures bij Bolletje

Wij leiden je op!

Kom jij voor je dagelijkse werk kennis tekort, dan leiden wij jou verder op. We geven intern de opleidingen levensmiddelentechnologie en mechanisch operator B. Je volgt je opleiding grotendeels naast je werk en je hebt daarna een (extra) mbo-diploma op zak.