Techniek

Werken bij Bolletjes’ technische dienst.

Elk besluit dat jij neemt, kan effect hebben op onze producten en gevolgen hebben voor klanten en ons imago. Dat is nu eenmaal zo wanneer je in de voedingsmiddelenindustrie werkt. Wij hebben als technische dienst een grote verantwoordelijkheid en die pakken we op. Vind jij dit logisch, lees dan verder.

De technische dienst van Bolletje?

Wij zijn de technische dienst van Bolletje. Op dit moment maken we een grote slag in de kwaliteit en organisatie van ons team. Uiteindelijk zal ons team in Almelo uit 32 technische collega’s bestaan. In de vestiging in Heerde werken vijf mensen binnen de onderhoudsafdeling. De technische dienst bestaat uit onderhoudsmonteurs, een inkoper, project -, maintenance – en software engineers. Verder zijn er werkvoorbereiders, technical support medewerkers en een teamleider.

Hoe we dat doen?

Wij zijn, al zeggen we het zelf, een leuke club. En we weten dat we elkaar nodig hebben. We doen individueel ons uiterste best, maar je kunt niet alles alleen oplossen. Je moet dus een goede teamspeler zijn om het beste uit jezelf te kunnen halen.

Lijkt het je wat om bij ons te komen werken, bekijk dan de vacatures. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Wij leiden je op!

Kom jij voor je dagelijkse werk kennis tekort, dan leiden wij jou verder op. We geven intern de opleidingen levensmiddelentechnologie en mechanisch operator B. Je volgt je opleiding grotendeels naast je werk en je hebt daarna een (extra) mbo-diploma op zak.