Productie

Operator B/C

Binnen de productie zijn we met ruim 120 personen. We werken in drie- en vijf-ploegendienst. De meeste collega’s zijn operators. Er zijn vier productieleiders en er is een plantmanager. Aan de lijnen werken operators B en operators C. Een operator C is lijnverantwoordelijk. Een operator B is specialist op een deel van de productielijn. Dat kan productie zijn, bijvoorbeeld deeg maken, of inpakken. Maar dat is natuurlijk niet het enige wat je doet.

Voordat de beschuiten, crackers of pepsels verpakt worden, moeten ze gecontroleerd worden op smaak, kleur en vochtgehalte. Dit is de verantwoordelijkheid van de operators B. Je moet meerdere zaken tegelijk in de gaten kunnen houden.

Natuurlijk is enig technisch inzicht tijdens het werk wel nodig. Het komt regelmatig voor dat je een luchtcilinder of klep moet vervangen. Is er een storing die je niet zelf kunt oplossen? Dan overleg je met de collega’s van de technische dienst. Je hebt zelf veel invloed op hoe de lijn loopt. Als je problemen goed oplost en de lijn loopt op rolletjes, dan geeft dit energie en rust.

Pas jij bij Bolletje?

Onze kernwaarden zijn: betrokken, inventief, verbindend, efficient en slagvaardig. Zo zijn we en zo werken we. Doe maar gewoon en doe je best. En dat op z’n Twents. Denk je dat dit bij je past, kijk dan eens naar onze vacatures.